KAHRAMANMARAŞ / ANDIRIN - Bektaşlı Şehit Osman Gül Ortaokulu

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Mrt

LGS başvuruları elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. Son başvuru tarihi 29.03.2024'tür. Başvurular e-okuldan şahsi olarak yapılacak olup başvuru yapıldıktan sonra kurumumuzdan onaylatılacaktır.

Şbt

Okulumuz Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması, İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması, Eğitim Teknolojileri Yarışması alanlarında TEKNOFEST başvurularını gerçekleştirmiştir.

Ara

İl geneli kazanım değerlendirme sınavında birinci olan okulumuzun ödülü İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykut TÜRKMEN tarafından Okul Müdürü Süleyman KORKMAZ'a verildi.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

İlimiz genelinde yapılan 2. Kazanım Değerlendirme Sınavı sonuçlandı. İlçe genelinde en yüksek katılımı okulumuz sağladı. Ögrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Belediye Başkanı Ahmet Doğan Öğretmenler Günü dolayısıyla okulumuzu ziyaret etti.

5/A Sınıfından Öğretmenler Günü Sürprizi

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma programı düzenlendi.  9.05'te siren sesiyle başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Kas

Deprem tatbikatı ve deprem haftası ile ilgili bilgilendirme yapıldı.