KAHRAMANMARAŞ / ANDIRIN - Bektaşlı Şehit Osman Gül Ortaokulu

Bektaşlı Şehit Osman Gül Ortaokulu

BEKTAŞLI MAHALLESİ, BEKTAŞLI CADDESİ, NO42/1 ANDIRIN/KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Biz Bektaşlı Ortaokulu çalışanları olarak; İstiyoruz ki okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda görev yapan herkes eğitimin kalitesini artırmak için çalışsın. Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ve mutluluğu yaşasın. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Velilerimiz öğrenme sürecine katılsın ve bilinçli olsun. Öğrencilerimiz, niçin öğrendiğini irdeleme gücüne sahip olsun. Okulumuzda çalışan herkes üzerine düşeni yaparken kendinden emin olsun, doğruları yaptıklarında alacağı yanıttan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede hiçbir endişeleri olmasın. Okulumuzda, çalışan herkes yeniliğe ve değişime açık olsun. Okulumuzda, her davranış her olay her faaliyet sevgiye dayalı olsun.
Misyon
Misyonumuz Misyonumuz; Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir. Bu doğrultuda öğrencilerimizin; Çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceri kazanmalarını, Gelişen teknolojiyi izleyip, kullanabilmelerini Bilgili, becerikli, kendine güvenen kişiler olmalarını Yaşadığı çevre ve toplumla iyi ve olumlu iletişim kurabilecek davranışlar kazanmalarını, Olaylara çok yönlü, ön yargısız ve tarafsız bakabilmelerini, Liderlik özelliklerinin yanında, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın kişiler olmalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM
08.25-15.00
Ulaşım
KADİRLİ-ANDIRIN MİNİBÜLERİ İLE HEM KADİRLİ´DEN HEM DE ANDIRIN´DAN ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
BÜYÜKŞEHİR KANUNUYLA KÖYKEN MAHALLEYE DÖNÜŞMÜŞTÜR.
28 KM